Etherische olie luchtwegen

Een etherische olie is een olie die gewonnen wordt uit planten. De natuurlijke olie heeft een gezond effect op luchtwegen. Etherische oliën hebben niet alleen een heerlijke geur, ze reinigen ook de omgeving van bacteriën. Wenst u meer informatie over oliën en andere natuurlijke producten? Neem dan een kijkje op de online Natuurshop van Vitaler en maak kennis met de aloë vera producten.

Breed assortiment van natuurlijke producten

Natuurlijke producten leveren een meerwaarde en dragen bij tot een gezonde balans van het lichaam. Bij Vitaler kunt u terecht voor verschillende natuurlijke producten. Maakt u kennis met een greep uit het assortiment:

  • etherische olie
  • Goudsbloemcreme
  • Aloë Vera tandpasta
  • Ginseng crème
  • Propolis neusspray
  • Spier-en gewrichtsbalsem

Wenst u meer informatie over deze producten en hun voordelen? Neem dan een kijkje op onze Natuurshop. Voor meer informatie over de werking van deze producten kunt u steeds persoonlijk contact opnemen via hilde.belmans@skynet.be.

Natuurlijke producten

Gezond en fit blijven is een goede investering. Om dit te realiseren kunt u gebruik maken van natuurlijke producten of producten gemaakt op basis van Aloë Vera. De natuurlijke producten zijn gemaakt op basis van paardenmelk, propolis, eucalyptus, lavendel, amandel, goudsbloem, slakkenslijm en ginseng. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden!

Een bestelling plaatsen

Bent u op zoek naar etherische olie voor luchtwegen? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog via onze Natuurshop. Naast etherische olie kunt u bij ons ook terecht voor vele andere natuurlijke producten. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u steeds contact opnemen via het nummer 0495/775848 of via hilde.belmans@skynet.be. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze!

 

Bezoek de online Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA