Goudsbloemzalf voor verzorging van littekens

goudsbloemzalf is een unieke crème die met zijn helende functie geschikt is voor de verzorging van littekens. Het product bevat geen synthetische geur- of kleurstoffen en is dus 100% natuurlijk. Goudbloesemzalf vormt niet alleen een oplossing voor littekens, ook voor een rode en gevoelige huid kan het een medische verzorging bieden. Voor meer informatie over de natuurlijke producten van Vitaler kunt u steeds een mail sturen naar hilde.belmans@skynet.be.

Het aanbod van Vitaler

Natuurlijke producten kunnen bijdragen aan een evenwichtige balans van het lichaam en hebben daarnaast vaak ook een zorgende werking. Maak kennis met een greep uit het assortiment van Vitaler:

  • Aloë Vera creme
  • Aloë Vera tandpasta
  • etherische oliën voor luchtwegen
  • Ginseng crème
  • Propolis neusspray
  • Spier-en gewrichtsbalsem

Ook voor goudsbloemzalf bij Vitaler terecht. Goudsbloemzalf kan dienen voor de genezing van littekens maar ook als eerste verzorging van kleine brandwonden, zweren of andere wondjes. Daarnaast kan het ook aangebracht worden op eczeem of andere vormen van huidirritatie. Bestel vandaag nog uw natuurlijke producten online in onze natuurshop en geniet van een snelle levering!

De goede werking van natuurlijke producten

Gezond en fit blijven is een goede investering die u al in een vroeg stadium van uw leven kan maken. Wilt u uw lichaam en geest in balans brengen en daarnaast ook uw weerstand versterken? Maak dan gebruik van maken van producten op basis van Aloë Vera, lavendel, slakkenslijm of goudsbloem, eucalyptus, en amandel en u zult binnen de kortste keren een verschil merken.

Goudbloemcrème zalf bestellen

Wilt u goudsbloemzalf bestellen bij een specialist in natuurlijke producten? Zoek dan niet langer en bestel vandaag online nog via de gebruiksvriendelijke Natuurshop van Vitaler. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u steeds contact opnemen via het nummer 0495/77.58.48 of via mail: hilde.belmans@skynet.be. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze!

Bezoek de Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA