Inleiding

Wat is Forever F. I.T.

Forever F.I.T. is een geavanceerd voedings-, cleansings- en afslankprogramma.
Fit en vitaal in 3 simpele stappen.
Fit en vitaal worden begint met goede voeding en meer beweging. Maar hoe pak je dat aan? Het veranderen van patronen is namelijk niet makkelijk. Forever F.I.T. helpt u in simpele stappen op weg naar een vitaler lichaam en een fitter gevoel.

Wat is Forever F.I.T.?
F.I.T. staat voor Foundation, Inspiration, Transformation.  Het programma biedt u de kans om op eenvoudige wijze vitaler te worden. Het toewerken naar een gezond lichaam is meer dan het verliezen van kilo’s. Forever F.I.T. helpt u met afvallen, maar staat u ook bij in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.  In 3 stappen werkt u aan een vitale geest in een vitaal lichaam.

Hoe werkt Forever F.I.T.?
Het programma begeleidt u in een concreet stappenplan. Met het stappenplan wordt het makkelijker uw gewenste gewicht te bereiken en fit te worden én te blijven. U werkt elke dag gestructureerd aan uw gezondheidsdoel.

Het stappenplan van Forever F.I.T.
Forever F.I.T. begeleidt u stapsgewijs naar een vitaler leven. Het stappenplan van F.I.T.1 bestaat uit drie fases. De eerste stap is Clean9, hierin legt u in 9 dagen de basis. Vervolgens gaat u verder met F.I.T.1. In deze fase bouwt u  in 30 dagen aan uw spieren en bent u gericht op het verliezen van vet. Met F.I.T.2 gaat u 30 dagen verder met dit proces op een hoger niveau.

Het stappenplan:

  • Clean9 (9 dagen)
  • F.I.T.1 (30 dagen)
  • F.I.T.2 (30 dagen)

Look better. Feel better.

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA