Paardenbalsem tegen spierpijn

Heeft u na het sporten wel eens last van spierpijn? Heeft u een kneuzing opgelopen? Of heeft u dagelijks last van gewrichtspijn? Daar hebben wij een geschikte oplossing voor. Paardenbalsem is een eeuwenoud natuurlijk product dat helpt na het sporten, bij krampen of bij vermoeide benen. Het geeft een subtiele verzorging en vermindert de pijn. Ook voor reuma en rugklachten kan het een oplossing zijn. Paardenbalsem is slechts één product uit ons assortiment van natuurlijke producten. Wenst u meer informatie over onze producten, hun werkingen en natuurlijk ook hun voordelen? Bezoek dan onze Natuurshop of neem persoonlijk contact op met een van onze medewerkers.

Wanneer paardenbalsem gebruiken?

Paardenbalsem biedt een natuurlijke oplossing voor volgende problemen:

  • Kneuzingen
  • spierpijn
  • rugklachten
  • spataders
  • vermoeide benen
  • reuma
  • krampen
  • gewrichtspijn

Op onze Natuurshop kunt u niet alleen paardenbalsemkopen, wij bieden ook producten aan op basis van ginseng, goudsbloem, lavendel, eucalyptus, paardenmelk en amandel. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden!

Ons aanbod

Bij Vitaler kunt u terecht voor verschillende natuurlijke producten zoals Ginseng crème, bijenproducten, Sonya cosmetica, propolis neusspray, Aloë Vera producten, goudsbloemcrème. Wij zijn ervan overtuigd dat deze natuurlijke producten uw lichaam weer in evenwicht kunnen brengen en uw weerstand weer kunnen versterken. Bovendien bevatten onze producten op basis van Aloë Vera veel vitaminen en mineralen.

Paardenbalsem bestellen

Wilt u eenvoudig en snel paardenbalsem bestellen tegen hevige spierpijn of groeipijn? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog via onze Natuurshop, Vitaler. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u steeds contact opnemen via het nummer 0495/77.58.48 of via mail: hilde.belmans@skynet.be. U kan ook steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze!

 

Bezoek de Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA