Paardenbalsem

Heeft u pijnlijke kneuzingen opgelopen? Heeft u na het sporten weleens last van spierpijn? Of heeft u dagelijks vermoeide benen? Paardenbalsem vormt een oplossing voor deze problemen. Wanneer u deze balsem op de huid aanbrengt zal het bloed sneller gaan stromen. Dit heeft een verlichting van de pijn tot gevolg. Paardenbalsem wordt gemaakt op basis van zuiver etherische oliën en is daarom een 100% natuurlijk product.

Deze balsem is slechts één product uit het ruime assortiment van Vitaler. Het bedrijf is gespecialiseerd in de online verkoop van natuurlijke producten. Voor meer informatie over het aanbod, de producten en hun voordelen kunt u steeds contact opnemen via email: hilde.belmans@skynet.be.

De werking van paardenbalsem

Paardenbalsem geeft een subtiele verzorging en vermindert de pijn op plaatsen waar dit nodig is. U kunt het product gebruiken bij volgende problemen:

  • spataders
  • Kneuzingen
  • rugklachten
  • reuma
  • krampen
  • vermoeide benen
  • gewrichtspijn

Er zijn ook nog vele andere natuurlijke producten op de markt die gemaakt zijn op basis van goudsbloem, eucalyptus, amandel of lavendel en die een positieve werking hebben op het lichaam. Neem een kijkje op de Natuurshop van Vitaler voor meer informatie!

Het aanbod

Bij Vitaler kunt u terecht voor een breed aanbod van natuurlijke producten zoals Ginseng crème, bijenproducten, Aloë Vera crèmes, goudsbloemcrème, enzoverder. De specialisten van Vitaler zijn ervan overtuigd dat deze natuurlijke producten uw lichaam weer in balans kunnen brengen. Bovendien bevatten onze producten op basis van Aloë Vera veel vitaminen en mineralen waardoor ook uw weerstand sterker zal worden.

Online bestelling plaatsen

Wilt u eenvoudig en snel paardenbalsem online bestellen? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog via onze Natuurshop, Vitaler. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u steeds contact opnemen via het nummer 0495/775848 of via mail: hilde.belmans@skynet.be. Hilde van Vitaler helpt u graag verder bij het maken van uw keuze!

Bezoek de Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA