Slakkenslijm tegen acne

Slakkenslijm tegen acne? Ja het kan. Acne is een veel voorkomend huidprobleem dat uiteenlopende oorzaken heeft. Het is voornamelijk zichtbaar tijdens de pubertijd doordat een grote hoeveelheid hormonen dan een negatieve invloed uitoefenen op de huid. Maar acne kan ook ontstaan door het nemen van bepaalde geneesmiddelen of het eten van bepaalde voedingsmiddelen.

Acne is pijnlijk en kan bovendien in sommige gevallen voor psychische problemen zorgen omdat het tot gevolg heeft dat mensen minder zelfvertrouwen hebben en zich schamen. slakkenslijm is met zijn herstellende kracht een goede oplossing tegen acne. Het is bovendien een natuurlijk product waardoor het niet zorgt voor een uitdroging van de huid.

Online bestellen

Elk natuurlijk product kent zijn individuele werking en eigen voordelen. Toch hebben deze producten allemaal één ding gemeen, ze zorgen voor een betere balans van lichaam en geest. Maak kennis met een greep uit ons assortiment:

  • Spier-en gewrichtsbalsem
  • Sonya Cosmetica
  • Aloë Vera tandpasta
  • Slakkenslijm tegen acne
  • Bijenproducten
  • Goudsbloemcreme
  • Ginseng crème

De werking van slakkenslijm

Slakkenslijm is een natuurlijk product dat met zijn helende werking een positief effect heeft op de huid. Het is niet alleen geschikt voor de verzorging van littekens en wondjes, het kan ook dienen als middel tegen acne. Slakkenslijm zorgt er namelijk voor dat er een vermindering is van talgproductie. Dit heeft tot gevolg dat de huid minder zuiverheden en dus puistjes bevat. Nog niet helemaal overtuigd van de werking van slakkenslijm? Laat u zich dan grondig informeren door een van de medewerkers van Vitaler!

Bestellen via de natuurshop

Wilt u snel en eenvoudig online slakkenslijm bestellen om strong>acne tegen te gaan? Bezoek dan de natuurshop van Vitaler en maak kennis het uitgebreid assortiment van natuurlijke producten. Neem contact op via het nummer 0495/77.58.48 of via mail: hilde.belmans@skynet.be.

Bezoek de Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA