Slakkenslijm voor littekens

Slakkenslijm , is een natuurlijk product dat een positieve werking heeft op huidproblemen zoals littekens, acne of wondjes. Het bestanddeel afkomstig van slakken heeft een versterkende, verzachtende en beschermende werking en kan daardoor dienen als oplossing voor zeer uiteenlopende huidproblemen. Het slakkenslijm bevat fruitzuur, allantoïne en collageen, het is wetenschappelijk bewezen dat deze stoffen een versoepelend effect hebben op de huid.

Online slakkenslijm kopen

Wilt u snel en eenvoudig online slakkenslijm kopen? Bezoek dan onze natuurshop en maak kennis met ons aanbod. U kunt bij ons terecht voor Aloë Vera producten, slakkenslijm crème of een slakkenslijm gel. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment van natuurlijke producten op basis van amandel, lavendel, paardenmelk en Aloë Vera. Neem een kijkje op onze online natuurshop voor meer informatie over de mogelijkheden!

Natuurlijke producten en hun voordelen tegen littekens

Natuurlijke producten leveren een meerwaarde voor jong en oud. Met hun geneeskundige kracht zijn producten op basis van slakkenslijm geschikt voor de verzorging van kleine wondjes en littekens. Daarnaast zijn er ook producten op basis van paarden paardenmelk die helpen tegen spier- en gewrichtspijnen. Maak kennis met een greep uit ons assortiment:

  • Goudsbloemcreme
  • Sonya Cosmetica
  • Aloë Vera tandpasta
  • Propolis neusspray
  • Bijenproducten
  • Ginseng crème
  • Spier-en gewrichtsbalsem

Op onze online natuurshop kunt u kennismaken met het volledige assortiment. Wanneer u een bestelling plaatst gaan wij meteen over tot verwerking van het order. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van de bestelde producten.

Eenvoudig bestellen

Wilt u vandaag nog slakkenslijm online bestellen voor uw littekens? Zoek dan niet langer en bestel uw producten via onze online natuurshop. Wij van Vitaler staan steeds klaar om u verder te helpen met specifieke vragen omtrent het assortiment of leveringstermijnen. Neem contact op via het nummer 0495/77.58.48 of via mail: hilde.belmans@skynet.be.

Bezoek de Natuurshop

Copyright 2015 - Algemene voowaarden - Sitemap - Links - Ontwikkeld door Best4u Group BVBA